Site Loader
groep mensen bij festival

Afzetlint wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Je bent het vast en zeker wel eens tegengekomen, misschien op een bouwplaats of bij een afzetgebied van de politie of brandweer. Als bedrijf kan het handig zijn om met afzetlint te werken. Het helpt je niet alleen om een locatie aan te duiden, maar ook om jezelf herkenbaar te maken in de omgeving. Met een afzetlint met eigen logo kun je je naamsbekendheid uitbreiden. 

Toepassingen afzetlint

Je kunt afzetlint op verschillende plekken tegenkomen. De meest voorkomende plaats is misschien wel het afzetlint op de bouwplaats. Het lint met logo wordt gebruikt om de locatie af te schermen, maar kan ook als waarschuwing dienen als mensen een bepaalde plek niet mogen betreden. Daarnaast wordt afzetlint met eigen logo vaak gebruikt bij festivals. We zitten nu nog niet in het festivalseizoen, maar dit zit er wel weer aan te komen. Gebruik een afzetlint met logo of opdruk om het terrein af te zetten en de organisatie herkenbaar te maken. 

Dikte, breedte en lengte

Er zijn verschillende soorten afzetlint te verkrijgen. Voordat je lint besteld, is het belangrijk om het formaat te bepalen. Hoe dik en hoe breed moet het afzetlint zijn? Daarnaast moet je berekenen hoeveel meter je nodig hebt. 

 

  • Dikte

Er zijn verschillende foliediktes. De goedkoopste optie is 35my en de mediumoptie is 50my. Lint met premium kwaliteit is iets duurder, maar dan krijg je een dikte van 80my. 

  • Breedte

De standaard breedte van een afzetlint is 75mm breed, maar je kunt dit naar wens aanpassen.

  • Lengte

Afzetlint bestel je per rol van 100, 250 of 500m.

  • Aantal rollen

Na het berekenen van het aantal meter rol dat je nodig hebt, moet je aangeven hoeveel aantal rollen je wilt ontvangen. 

Kenmerken lint met logo

Naast de dikte, breedte en lengte zijn er misschien nog andere eigenschappen die van belang zijn. Het is daarom handig om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden en kenmerken van het product. Hoe lang gaat het afzetlint met eigen logo bijvoorbeeld mee? Is er ook een duurzame variant? Het is daarnaast ook belangrijk om rekening te houden met het grafisch design van jouw logo of opdruk. Er worden namelijk bepaalde eisen gesteld voor het bedrukken van afzetlint.