Site Loader

De lekkerste koffies maken dat is wat we doen. Met ervaren en deskundig personeel zorgen wij er dagelijks voor dat onze koffies bij onze gasten terecht komen. Vaak zien we onze gasten vertrekken met een glimlach maar zelf zien we altijd en overal verbetering in. Zo willen we de intensiteit van de koffie van oorsprong tot aan de gast helemaal meegeven en daar werken we elke dag weer hard voor om dit mogelijk te maken. Bij ons een Barista inhuren betekent een echte gastheer en of -vrouw aannemen. Wanner je dit hebt gedaan gaan onze Barista’s zelfstandig aan de slag en zorgen ze voor jouw gasten.

Alleen maar voordelen

Stel je voor je dat je een feest organiseert maar jijzelf steeds achter de bar moet staan. Een Barista inhuren betekent dat jij je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. Jij kan lekker genieten van je feestje en de Barista houdt de gasten voorzien van een drankje. Een ander groot voordeel is dat je een echte expert op het gebied hebt ingehuurd. Ook leuk als je gasten interesse hebben in wat ze drinken en er naar vragen, dan hebben ze ook een deskundig antwoord. Het brede assortiment aan koffies geven je gasten nog opties om uit te kiezen waardoor er voor iedereen wel wat tussen moet zitten. Zelfs voor de theeliefhebbers wordt er altijd wel een lekker theetje aangeboden.

Een Barista inhuren hoeft niet duur te zijn

Vele mensen denken aan flinke kosten wanneer je een Barista inhuurt maar wij kunnen je verzekeren dat dit bij ons zal meevallen. Ben je benieuwd naar de kosten? Dan kan je altijd eerst onze gratis offerte aanvragen. Dan weten wij precies wat je wil en kunnen we een op maat gemaakt voorstel maken inclusief jou opgegeven budget.