Site Loader

Over ons bedrijf

Met jarenlange ervaring in het vervoeren van goederen in de vorm van FCL zijn wij een grote speler in onze markt. Sinds 1934 houden wij ons al bezig met ladingen vervoeren naar New York en zijn sindsdien als maar blijven groeien in personeel, klanten, diensten en netwerken. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om hun goederen op een veilige manier te vervoeren door een vertrouwelijk bedrijf die specialist is op het gebied van transport op vele verschillende manieren. Wij zijn al ruim 85 jaar een onmisbare schakel in ieders logistieke keten en zijn als familiebedrijf verantwoordelijk voor uw lading en ontzorgen u graag van het gehele logistieke proces.

Vervoeren met FCL

Full Container Load (FCL) is een veel voorkomende dienst waar wij tal van klanten mee ontzorgen. Onze klanten kunnen ervoor kiezen om hun lading op te laten halen of deze af te leveren bij onze loods. Hier krijgt het een plek aangewezen overeenkomend met de eindbestemming. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden. Daarom houden wij u gedurende het hele proces goed op de hoogte.

Douanezaken

Naast FCL houden wij ons ook bezig met douanezaken. Wij hebben door de jaren heen een vertrouwelijke band weten op te bouwen met de douane wat ervoor heeft gezorgd dat wij in 2010 AEO-gecertificeerd zijn. Zo regelen wij al de papieren die u nodig heeft om uw lading te importeren en exporteren en heeft u hier geen verdere omkijken naar.

Contact

Mocht u gebruik willen maken van onze FCL-dienst of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.