Site Loader

Het is van belang dat voordat al je werknemers aan de gang gaan binnen je bedrijfspand er genoeg gedaan is om de veiligheid van jouw werknemers te kunnen garanderen. Hier kan vloerbelijning goed bij helpen. Door rijpaden aan te geven weten collega’s aan welke kant ze moeten rijden en zullen ze minder snel tegen elkaar aan botsen. Ook is het een stuk makkelijker voor producten die de deur weer uitgaan. Deze kunnen door de vloerbelijning een stuk sneller op de juiste plek gezet worden wat resulteert in meer tijd en minder omrijden met producten die anderen al voor je verzameld en opgestapeld hebben.

Vloerbelijning in je fabriekshal.

Ook is het mogelijk om aan te geven in fabriekshallen waar looppaden en belangrijke oversteekplaatsen zijn. Door deze extra te markeren geef je personeel op een elektrisch truckje een punt waar meer aandacht aan wordt besteed dan normaal. Hierdoor zullen ze eerder opletten en snelheid verminderen. Hierdoor gebeuren er minder ongelukken en zijn je collega’s veiliger dan ooit tevoren.

Ook is vloerbelijning handig op de parkeerplaats. Zo kun je hier door middel van lijnen aangeven hoe auto’s en vrachtwagens moeten parkeren zodat er nog genoeg ruimte overblijft voor andere bezoekers van het bedrijf om ook een plekje te vinden. Verder is het ook hier handig om een oversteekplaats goed uit te lichten zodat bestuurders hier rekening mee kunnen houden. Daarnaast is het de meest efficiënte manier om de parkeerplaats in te richten zodat er zoveel mogelijk parkeerplaatsen worden gecreëerd en deze goed bereikbaar zijn en blijven. Eventueel kan er nog gebruik gemaakt worden van kruisen of een kenteken om zo te zorgen dat het duidelijk is dat alleen bepaalde voertuigen hier mogen parkeren. Bijvoorbeeld de directeur dicht bij de ingang van het bedrijf, of een plek die speciaal gereserveerd is voor klanten zodat zij hun auto daar kwijt kunnen. Vloerbelijning maakt het leven voor iedereen een stuk makkelijker.