Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds 1934 hebben wij ervaring in ieders logistieke keten. Door de snelle markt en bedrijfsontwikkelingen vroegen onze partners meer van ons. Sinds 1999 bieden wij luchtvracht vanuit Rotterdam aan waar klanten graag gebruik van maken. Samen met zo’n 150 werknemers zorgen we voor honderden luchtvrachtprojecten per maand en zijn daarmee een grote speler in de markt. We zijn een betrouwbaar familie bedrijf waar de wensen van onze klanten centraal staan en deze ook naleven. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn, neem dan snel een kijkje op onze website.

Luchtvracht vanuit Rotterdam

Het vervoeren van goederen door middel van luchtvracht vanuit Rotterdam is een snelle, efficiënte en veilige manier om je producten te importeren of exporteren. Als ervaren partner ontzorgen we je graag van dit gehele logistieke proces en denken graag met je mee. Zowel voor de grotere als de kleinere partijen is dit een ideale manier om je leveringen te realiseren. Met een enorm netwerk van luchthavens zijn wij in staat om over vrijwel de hele wereld te leveren. Onze klanten maken hier veel gebruik van en ervaren altijd een goede samenwerking.

Onze aanpak, welke wij keer op keer verbeteren door de steeds veranderende markt, leidt tot mooie, uitdagende maar bovenal succesvolle samenwerkingen tussen de grootste en kleinste bedrijven van de wereld.

Onze werkwijze

Wanneer je kiest voor luchtvracht vanuit Rotterdam ontzorgen we je van alle papieren die je nodig hebt om je producten te vervoeren, én ontzorgen je van het gehele logistieke proces. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden. We zijn jouw meedenkend partner en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in luchtvracht vanuit Rotterdam of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.