Site Loader
clipboard met marketing

Het kiezen van een effectief displaysysteem voor het presenteren van producten is van cruciaal belang om je goederen optimaal te presenteren en potentiƫle klanten aan te trekken. Maar met de vele keuzemogelijkheden die er zijn kan het een uitdaging zijn om een optimaal systeem te kiezen. Hier zijn een paar handige tips die kunnen helpen bij het kiezen van een optimale optie.

Begrijp uw doelgroep

Begrijpen wie uw doelgroep is, is van vitaal belang bij het nemen van marketingbeslissingen. Bedenk waar deze doelgroepen uw producten kunnen tegenkomen en welk display systeem het beste bij die omgeving past. Als bijvoorbeeld de meeste van uw doelconsumenten jonge consumenten zijn, dan kunnen interactieve displays met digitale elementen hun interesse wekken. Heeft u een doelgroep die graag fysieke folders in de hand heeft is een folderhouder een geschikte optie.

Begrijp uw producten

Begrijp de kenmerken en vereisten van de producten die u verkoopt. Denk goed na over hun grootte, vorm en breekbaarheid voordat u overweegt hoe u ze het beste kunt presenteren. Sommige hebben bijvoorbeeld speciale displays nodig om hun kenmerken te laten zien, terwijl andere er geweldig uitzien tussen meerdere schappen.

Denk na over de locatie

Waar wilt u uw producten presenteren, bijvoorbeeld in een winkel, beursstand, evenementenhal, enzovoort? De door jou gewenste locatie kan een invloedrijke rol spelen bij het kiezen van een effectief displaysysteem qua grootte en mobiliteit; ook de beschikbare ruimte speelt een rol.

Kwaliteit en duurzaamheid

Kies displaysystemen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Displays moeten bestand zijn tegen dagelijks gebruik en tegen ruwe behandeling. Duurzaamheid moet ook een integraal onderdeel zijn, vooral als je van plan bent om ze vaak op te zetten en af te breken of ze tussen verschillende locaties te verplaatsen.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Zoek naar displaysystemen met instelbare set-up en aanpassingsmogelijkheden, zoals systemen die verschillende productformaten mogelijk maken of die kunnen worden uitgebreid om extra producten te tonen. Dit geeft je presentatie de ruimte om mee te groeien met uw behoeften.

Close upfoto van rode brochure