Site Loader

Over ons

Sinds de 18e eeuw zijn wij verantwoordelijk voor steunzolen aanmeten voor duizenden klanten. In die tijd was er nog geen verschil tussen een linker- en rechterschoen wat ervoor zorgde dat de prullenbakken vol met ‘schoenen’ kwamen te liggen omdat mensen al snel last van hun voeten kregen. Om dit te voorkomen of tegen te gaan ontzorgen wij tal van klanten met dit veel voorkomende probleem. Steunzolen aanmeten is een veel voorkomende dienst en weten dit goed aan te pakken middels onze jarenlange ervaring en kennis.

Geschiedenis van ons bedrijf

1827 was het jaar waarin Johannes Matthias ons bedrijf oprichtte. Twee generaties later specialiseerde Matthias Antonius Johannes zich in orthopedisch schoeisel met name door de komst van confectieschoenen. In dit jaar hebben wij ook het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen en 24 paar op maat gemaakte schoenen mogen maken voor de koninklijke familie omdat Matthias hier goed contact mee had.
6 generaties later namen Christiaan, Pamela en Marjolein het bedrijf van hun vader Wilbert over en runnen nu de zaak. Steunzolen aanmeten wordt door Christiaan gedaan terwijl de zusjes zich bezighouden met administratieve doeleinden.

Steunzolen aanmeten

Veel mensen krijgen last van het lange staan of het verre wandelen. Dit is niet de schuld van de voet, maar van de schoen. Door kleine aanpassingen zoals het aanmeten van steunzolen kunnen wij de pijn tegengaan of voorkomen terwijl de schoen nog altijd mooi in staat blijft. Door middel van een inlooptraject laten we je wennen aan de aangemeten steunzolen zodat je hier na een tijdje fulltime mee kan lopen.

Contact

Wil je steunzolen aan laten meten door ons of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.