Site Loader

Over ons bedrijf

Het creëren van een interieurontwerp voor bedrijven vraagt veel specialisme en een efficiënte aanpak. Al onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, leveren en bouwen van creatieve oplossingen voor kantoorpanden en tandartspraktijken. Het inrichten van uw bedrijfspand is van groots belang om indruk te maken op klanten, cliënten of werknemers en wekt het vertrouwen dan ook bij ze op. Daarnaast wilt u uw werknemers uiteraard een schone en gezonde werkplek bieden waar zij zich helemaal thuis voelen. Dat is belangrijk, want uw kantoor is op hun huis na waarschijnlijk dé plek waar zij het meeste zijn.

Kantoren en tandartspraktijken

Wanneer u wilt dat wij een interieurontwerp voor uw bedrijf maken en dit project ook gaan realiseren komen we graag eens bij u langs om eens kennis met elkaar te maken en een rondje door het pand te lopen om de mogelijkheden te bespreken en een inzicht te krijgen van uw ideeën. Nadat wij al uw wensen hebben besproken beginnen wij met de ontwerpfase waarin we het interieurontwerp van uw bedrijf gaan maken. Daarna beginnen we met alle voorbereidingen waarna we starten met de realisatiefase. Hierin ontzorgen wij u van de gehele verbouwing waardoor u lekker achterover kunt leunen.

Onze gang van zaken

Voordat we beginnen met het maken van een interieurontwerp voor uw bedrijf krijgt u direct een contactpersoon aangewezen waarbij u al uw vragen kunt stellen en op kan terugkomen. Ook bespreken wij vooraf wat de exacte prijs is zodat we miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen voorkomen. Wanneer dit helaas toch het geval is kunt u terecht bij uw contactpersoon en kijken jullie samen naar een oplossing.

Contact

Kunnen wij u helpen met het ontwikkelen van een interieurontwerp voor uw bedrijf of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan.