Site Loader

Wij zijn 1 van de grootste leveranciers op het gebied van Marine en Protective coatings. Met onze Sigma coatings zorgen wij voor optimale bescherming van uw boot, jacht of schip. Ons succes is te danken aan onze persoonlijke aanpak. Wij weten met jarenlange ervaring wat onze klanten van ons verwachten, dit resulteert in ontzettend veel tevreden, terugkerende klanten. Wij spelen in op de actuele ontwikkelingen zoals ons grote aanbod van nieuwe producten en de gevolgen van wet en regelgeving met betrekking tot het verfsysteem. Het opbouwen van een duurzame relatie staat bij ons centraal, dit realiseren wij vanuit een persoonlijke, flexibele en servicegericht aanpak.

Wij bieden veel verschillende soorten Sigma coatings aan. Deze diversiteit vraagt om het nodige informatie, instructies en tips. Onze coating zijn uitstekend geschikt voor maritieme toepassingen. We bieden diverse soorten primers, jachtlakken en lakken tot hittebestendige aluminium coating aan. Onze sigma coatings worden voor zowel boven als onderwater gebruikt om de boot optimaal te beschermen.

Met de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan, weten wij onderhand wat het beste is voor de klant, maar ook voor ons. We weten wat onze klanten van ons verwachten en spelen hier goed op in. Voor het juiste advies hebben wij specialisten om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Levering

Wij hebben twee levering mogelijkheden. De eerste optie is om de Sigma Coatings zelf bij ons op te komen halen. Op de gewenste datum zorgen onze medewerkers ervoor dat uw bestelling klaar staat.

De tweede optie is om het te laten bezorgen op een gewenst waladres. De bestelling wordt goed verpakt door onze medewerkers en wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Dit hangt erg af van het op kleur maken van de coatings.

Contact

Mocht u verdere vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u verder kunnen helpen!