Site Loader

Over ons bedrijf

Het is vervelend voor iedere schipper, maar is toch echt zeker nodig. Scheepsreparatie in Rotterdam is ons specialisme en komen graag met u in contact om uw schip een langer leven te bieden. Door externe factoren, zoals het onderwater leven, de enorme regen of het warme zonnetje kunnen er zich problemen voordoen met uw boot, schip of jacht. We zien vaak dat schippers geen aandacht geven aan bijvoorbeeld beschadigingen en dit vaak achterwegen laten. Toch raden wij aan om hier zo snel mogelijk mee langs te komen zodat de schade niet groter wordt. Dit kan gevaarlijk zijn voor uw boot en kan bovendien voor hogere kosten zorgen.

Ons verhaal

Na de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog waren wij genoodzaakt om te verhuizen naar een prachtige plek in Capelle aan den IJssel waar wij ons momenteel nog steeds bevinden. Met een prachtige kade van zo’n 200 meter hebben wij de perfecte plek om scheepsreparatie in Rotterdam en omstreken uit te voeren. Onze specialisten die al jarenlang in het vak zitten ontzorgen je geheel door jouw schip te repareren, onderhouden of te herstellen. Zo heb jij er geen verdere zorg aan en kun je binnen no-time je route vervolgen.

Onze eerste werkzaamheden waren reparaties aan (scheeps-) dieselmotoren. Binnen de kortste keren werd dit uitgebreid met motor gerelateerde werkzaamheden zoals het onderhouden van pompen en compressoren. Ook uitlijnwerk en draaiwerk zijn dagelijkse bezigheden voor ons geworden waarin we ons keer op keer blijven overtreffen.

Service

Onze jarenlange ervaring leidt tot veel succesvolle samenwerkingen waardoor wij vertrouwen wekken bij tal van klanten. Scheepsreparatie in Rotterdam is een vak apart en willen dit ook zonder enige problemen uitvoeren. Daarom stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties te voorkomen.

Contact

Mocht je scheepsreparatie in Rotterdam willen uitbesteden of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen.