Site Loader
RJ45 aansluiting en snoer

Hoe noem je een internetaansluiting officieel? De echte benaming voor een fysieke internetaansluiting is RJ45. De afkorting ‘RJ’ staat voor ‘Registered Jack’ wat vrij vertaald geregistreerde insteekplug betekend. Deze verbinding bestaat altijd uit een achtpolige modulaire connector en wordt vrijwel altijd voor dergelijke aansluitingen gebruikt door installateurs.

RJ45 Ethernet

Als installateur van glasvezelinstallaties in de telecommunicatie heeft u veel te maken met deze aansluitingen. Het vinden van de meest betrouwbare fitting is hierin van groot belang voor het garanderen van kwaliteit. Zo zijn er diverse patchsnoeren en afdichtpluggen verkrijgbaar op de markt.

Bij het maken van een ethernet aansluiting is het van belang dat de aansluitingen naadloos op elkaar aansluiten. Dankzij een divers aanbod van hoge kwaliteit producten, kunt u uw klanten een hoge kwaliteit garanderen. Hierdoor kunnen zij zorgeloos internetten en met iedereen verbonden blijven. De stabiele ethernet aansluiting zorgt voor een uitstekende verbinding via PC of Wi-Fi modem.

Voordelen

Aan het gebruik van de RJ45 aansluitingen zijn diverse voordelen gebonden. Zo heb ik al laten doorschemeren dat met de juiste producten, een feilloos netwerk opgezet kan worden. Daarbij zorgen de hoogwaardige producten voor een snellere en stabielere internetverbinding.

Indien de ethernet kabel direct op het behoevende systeem wordt aangesloten, zorgt de RJ45 aansluiting voor de meest stabiele verbinding. Zo kan een Wi-Fi modem storen of verstoord worden. Door de beste oplossingen toe te passen met kwalitatieve producten, bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat.

Online bestellen

De RJ45 producten zoals:

  • Patchsnoeren
  • Fittingen
  • Aansluitingen
  • Thulen
  • Afdichtpluggen

Zijn allen gemakkelijk online te bestellen. Zo gaat u goed voorbereid naar uw volgende klus toe. Bezoek de webshop via een van de linkjes om meer te weten te komen en alle producten te bekijken. Alle benodigdheden voor een stabiele verbinding, zowel telecom als internet, vindt u in de webshop.