Site Loader

Partyboot in Rotterdam

Ben jij wel toe aan een onvergetelijk feest met al je vrienden en hun aanhang, of gaat je beste vriend of vriendin bijna trouwen en ben jij de ceremoniemeester? Pak dé kans en organiseer het leukste feest die je ooit gaat bijwonen! Uiteraard kun je ook een partyboot in Rotterdam huren voor een leuk personeelsfeest, een jubileum, een verjaardag en nog veel meer! We denken altijd met je mee en komen graag met je in contact om eens kennis met elkaar te maken en al je wensen te bespreken.

Onze mogelijkheden

Een leuk feest organiseer je op een boot terwijl je uitkijkt op de skyline van Rotterdam. Een partyboot in Rotterdam huren is een creatieve en leuke manier om eens gek te doen met je vrienden of om het huwelijk te vieren! We bieden een ruim assortiment van boten aan en weten je geheel te ontzorgen wat betreft het huren van een partyboot in Rotterdam.

We bieden zo’n 27 verschillende partyboten aan waarbij er soms plaats is voor zo’n 600 personen. Er is altijd een geschikte boot om het meest legendarische feest ooit te organiseren waarbij je een team met jarenlange ervaring achter je hebt staan als back-up.

Service

Onze jarenlange ervaring leidt tot veel kennis en ervaring van de markt waar wij ons in bevinden. Zo hebben wij een flexibele werkwijze weten te creëren waardoor wij in staat zijn om aan vrijwel ieders wens te voldoen. Uiteraard streven wij ernaar om de leukste feesten te organiseren waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat wat wij steeds blijven realiseren. Door de uitdagende wensen weten wij ons immers ook keer op keer te overtreffen in service en blijven hierdoor als bedrijf groeien. Wil je een partyboot in Rotterdam huren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan!