Site Loader

Op en overslag is een belangrijk onderdeel in het transport proces maar wat houd het nou precies in. De opslag van goederen en objecten is vanzelfsprekend. Maar wat is overslag precies? Dit is het verplaatsen van objecten en goederen van het ene vervoersmiddel naar het andere vervoersmiddel tijdens het transport proces. Dit is een taak die zorgvuldig dient uitgevoerd te worden.

Zonder op en overslag zouden producten onbeveiligd op een plek geplaatst worden totdat de eigenaar van de goederen ze op zou komen halen. Dit is dus een enorm belangrijke dienst in het transport proces.

Op en overslag expert

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat op en overslag aanbiedt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast andere transport diensten bieden we ook op en overslag aan om een zo compleet mogelijk pakket aan diensten aan te kunnen bieden. Wij hebben namelijk een enorme opslagloods tot onze beschikking waar we machines, goederen en andere objecten kunnen opslaan. Denk bijvoorbeeld aan hijsbalken en bovenloopkranen die goederen en objecten kunnen verplaatsen.

Voor de overslag hebben wij ook de juiste apparatuur tot onze beschikking naast de nodige contacten die ons kunnen helpen. Op deze manier proberen wij, op een zo efficiƫnt mogelijke manier, het transport te regelen. Dit scheelt dan weer een hoop tijd en tijd is geld.

Contact opnemen over op en overslag

Als je vragen hebt over op en overslag dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Daarnaast is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Verder kan je er voor kiezen om een offerte aan te vragen zodat je advies op maat ontvangt samen met een financieel overzicht van wat de werkzaamheden en services gaan kosten.