Site Loader

Diefstal en inbraak is een groot risico en probleem binnen de horeca. Klanten betalen veel met contant geld. Daarnaast heeft een horecazaak veel waardevolle dingen. Denk bijvoorbeeld aan een hoop meubilair, dure geluidsinstallaties en een grote voorraad aan drank en/of eten. Voornamelijk de drank en de geluidsinstallaties zijn een gewilde buit bij dieven. Camerabeveiliging in de horeca is een van de oplossingen om dit probleem tegen te gaan. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende oplossingen die wij bieden.

Wie zijn wij?

De haarscherpe beeldopslag die wij aanbieden komt doordat wij enkel gebruik maken van hoog rendement camera’s. Op die manier kunnen wij optimale visuele controle van uw eigendommen garanderen. Camera’s hebben niet alleen een registrerende functie, maar voornamelijk ook een preventieve functie. Als een persoon weet dat hij of zij gefilmd wordt dan zal er ook minder snel wat gebeuren, zoals zich zelf bijvoorbeeld misdragen of een misdrijf plegen. Camera’s bieden veel mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen wij een heel beveiligingsconcept omtrent camerabeveiliging in horeca voor u ontwerpen, installeren en onderhouden.

Verschillende oplossingen

Voor het maken van nachtbeelden hebben we verschillende mogelijkheden, een voorbeeld hiervan is de flexdome camera. De camera maakt erg gedetailleerde beelden in moeilijke lichtomstandigheden Deze camera is tevens ook erg robuust, waardoor de camera beter bestendig is tegen bijvoorbeeld vandalisme.

Een camera die voor meer diversiteit zorgt is de bullet camera. Deze camera is door de montagevoet en een afdakje beschermd tegen regen en overbelichting en dus ook verstelbaar in verschillende posities en hoeken.

Onze speeddome camera is het best bestand tegen vandalisme. De camera is namelijk erg stevig en robuust. Daarnaast kan deze camera helemaal ronddraaien en erg goed inzoomen. Deze camera wordt het meest gebruikt om objecten te bewaken welke ver van de opname locatie afstaan.

Hopelijk heb je hierdoor een beter beeld van de noodzaak van camerabeveiliging in horeca en op welke manier wij jou kunnen ondersteunen en helpen met onze verschillende mogelijkheden.