Site Loader

Als specialist in de maritieme sector leveren wij een groot scala aan producten die jouw scheepvaart optimaal houden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings en verven die in de maritieme sector worden gebruikt. We bieden diverse verven zoals International verf, Nelf verf mar ook coatings zoals Sigma coatings. Ben jij op zoek naar een mooie en beschermende laag voor jouw schip? In dit artikel staat alles wat je moet weten voor het aanschaffen van de juiste verf. Kom je er niet uit dan kan je altijd naar onze website door de links in de tekst.

Professionele look met International verf

Al onze International verf is direct leverbaar en wordt de volgende dag geleverd mits er een grote partij aan producten worden besteld. De verf beschermd boten maar verfraaid ook het uiterlijk en als kers op de taart zorgt het er ook voor dat er minder onderhoud nodig is aan jouw schip. Je kan onze verf via onze webshop bestellen en via onze website alle mogelijke informatie vinden over de diverse soorten verf. Heb je andere speciale wensen? Dan raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen en zo specifiek mogelijk je wensen door te geven. Dan kan ons personeel kijken wat ze voor je kunnen betekenen.

Waarom International verf gebruiken

Het is altijd weer een lastige vraag als je wil weten welke verf nou het beste werkt en welke het meest aan jouw wensen en eisen voldoet. International verf heeft het beste van beide werelden. Het biedt een extreem sterke beschermlaag aan de buitenkant van je schip terwijl het ook nog is een hoogwaardige kwaliteit uitstraalt door de heldere kleuren. Voor ieder die International verf wil gebruiken raden wij het aan om genoeg informatie te vergaren voordat je een keuze maakt. Bij twijfel kan je ons altijd bellen., We staan graag voor je klaar.