Site Loader

Yachtcharter Friesland is een bootverhuurder die vele soorten jachten kan aanbieden. Denk hierbij aan jachten van 9 tot 20 meter lang met een verblijf van 6 tot 12 personen. Deze boten zijn eventueel te huren voor een week of zelfs langer. Mocht je behoefte hebben aan een dag is dat ook mogelijk. Dit komt alleen wel een stuk duurder uit dan wanneer je een week boekt. Een week zal zo’n 5000 euro kosten voor 10 personen. Dan heb je wel een groot jacht met een eigen schipper. Wanneer je het bedrag van 5000 euro verdeeld over alle mensen die meegaan, kost het maar 500 euro per persoon. Dit is vrij normaal voor een week vakantie. Je kunt dan een week lang steden bekijken door er naartoe te varen. 

Er is ook nog een optie om voor 10 dagen of 14 dagen een jacht te huren bij yachtcharter Friesland. Met deze extra dagen kun je veel meer bekijken, maar daar hangt ook een prijskaartje aan.

Huren is goedkoper dan kopen

Wanneer je van plan bent om een jacht te kopen is het misschien eerst verstandig om bij yachtcharter Friesland te kijken of dat goedkoper is. Huren is uiteraard goedkoper, dit ligt wel aan hoe vaak je een jacht huurt in een bepaalde tijd. Mocht je 3 keer per jaar een week, een jacht huren dan ben je voordeliger uit om te huren dan te kopen. Een jacht kost al snel 300000 euro. Hiervoor kan je dus 20 jaar lang 3 keer per jaar voor een week een jacht huren. Mocht je veel vaker gaan dan 3 keer per jaar wordt het misschien voordelig om een jacht aan te schaffen. Dit zou eventueel ook nog mogelijk zijn bij yachtcharter Friesland.