Site Loader

Wij zijn een van de grootste leveranciers als het aankomt op verf en coatings in de maritieme sector. Het is ons doel om een platform te creëren waar klanten terecht kunnen voor producten, advies en informatie over de juiste verf en coating voor je schip. Met de veranderende ontwikkelingen & wet en regelgeving moeten producten steeds worden aangepast zodat ze aan de kwaliteiten voldoen. Nelf verf is een van onze speciale verf die je schip optimaal beschermd tegen allerlei factoren en helpt met het behouden van een mooie glans. Lees dit artikel verder als je meer wil weten over Nelf verf.

Wat is Nelf verf nu precies?

Tegenwoordig is er een flinke keuze aan diverse soorten verf. Je kan het vanuit het buitenland bestellen of van een lokaal bedrijf krijgen. Wat Nelf verf nu zo bijzonder maakt is dat het uitstekend tegen maritieme factoren kan waardoor de verf netjes op het schip blijft zitten. In de verf zitten deeltjes die een magnetische lading creëren aan het oppervlak. Deze deeltjes vormen een beschermlaag voor het geraamte van het schip. Nelf verf kan worden gemengd met andere soorten verf en kleuren. Let wel op dat dit ten koste kan gaan van de bescherming die de verf biedt aan jouw schip.

Waarom hiervoor kiezen?

Ik hoor je denken: alles leuk en aardig maar waarom zou ik niet voor een ander soort verf gaan? Nou Nelf verf bevat speciale deeltjes die samen een geleidelijke lading toebrengen aan de lak. Met deze lading worden deeltjes en andere invloeden van buiten af weerkaatst en blijft de buitenkant van je schip mooi. Ben jij benieuwd welk soort Nelf verf het meest geschikt is voor jouw schip of wil je weten wat de prijzen zijn? Ga dan naar onze website en mis je kans dus niet.