Site Loader

Voor originele Herder onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een groot webshop in Nederland met een groot assortiment aan machines en machineonderdelen. Al jarenlang zijn wij een erkenden webshop van proffesionals. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over ons bedrijf en onze topmerken. Lees snel verder.

Herder assortiment

Herder BV is een toonaangevende producent van kwalitatieve machineonderdelen. Ze staan bekend om de sterke en kwalitatieve materialen die jarenlang meegaan. Herder Fermex is het meest verkochte merk in de markt van sloot-, beplantings-en bemondesterhoud. De machines zijn te herkennen aan de felgele kleur van het voertuig. Een onderscheidende factor van Herder is het ontwerp van de machines en de onderdelen. De machines zijn gemaakt met zo min mogelijk slijt onderdelen. Om deze reden hebben de machines weinig onderhoud nodig. Als de slijtonderdelen vervangen moeten worden is dit vaak eenvoudig te doen en kunnen de Herder onderdelen tot wel 10 jaar lang mee gaan.

Ons bedrijf

Eén van de grootste groothandels op het gebied van machines en onderdelen dat is wie wij zijn. Het bedrijf is ontstaan in 1957. Het is ooit allemaal begonnen met een jonge ondernemer. Hij gebruikte de schuur van zijn ouders gebruikte als een opslag voor zijn producten. Na het succes werd het schuurtje te klein en is het bedrijf verhuisd naar de Oudenhof. Dit is de plaats waar het bedrijf nog steeds in gevestigd. Na succesvolle groei is het bedrijf een begrip geworden in Nederland. We zijn trots op een assortiment vol topmerken. Ons bedrijf helpt grote zakelijke partners tot kleine particulieren. Onze webshop is voor iedereen. 

Wil u meer informatie over ons topmerk Herder of over machines en onderdelen? Wij hebben genoeg collega’s met de juiste kennis om u goed te adviseren en te helpen. Geen één vraag is voor ons te lastig.