Site Loader

Irritaties ontstaan al snel als het internet vastloopt. Tegenwoordig wordt er verwacht bij ieder technologisch apparaat dat het snel werkt zonder om de haverklap te moeten laden of haperen. Als dit toch gebeurd, zijn mensen al snel geërgerd. Om ervoor te zorgen dat het internet niet steeds vastloopt, kun je een glasvezelkapel kopen en deze installeren. Glasvezel werkt nóg sneller dan de koperen internetkabel en is nu ook mogelijk tot aan de woning. Het is in opkomst en wordt dan ook steeds vaker toegepast. Om op deze trend in te spelen, is het zeker aan te raden dit ook in uw wijk aan te leggen. Zeker voor bedrijven is het aan te raden omdat deze zich steeds meer online bevinden. Als het internet vastloopt, betekent dit dus ook een verlies in omzet.

 

Glasvezelkabel kopen | Toepassingen

Glasvezel kan op verschillende manieren worden toegepast en is dus erg multifunctioneel. Natuurlijk het internet werkt erg goed via glasvezel. Het internet is ontzettend snel. Daarnaast is de verbinding niet gevoelig voor externe magnetische velden. Hierdoor kunnen ze nauwelijks onderbroken worden of kan de data niet gehackt worden. Dit maakt de verbinding dus erg veilig en betrouwbaar. Naast het internet wordt glasvezel ook gebruikt voor het intranet, telefonie en camerabeveiliging. Daarnaast kunnen er op één verbinding meer netwerken gekoppeld worden. Dit komt door de grote bandbreedte van de verbinding. Natuurlijk verschilt het wel welk soort glasvezel u heeft, hoeveel netwerken u hierop kunt aansluiten. Bij de installatie moet u dit dus goed overwegen.

 

Welke kabel nodig?

Wilt u een glasvezelkabel kopen? Dan kan het soms nog wel eens lastig zijn om te bepalen welke kabel u nodig heeft. Het is dan ook de vraag hoeveel u met het internet doet, welke andere netwerken u eventueel op het netwerk wilt aansluiten, hoeveel data u vervoert en welke afstand u wilt overbruggen. Met een glasvezelverbinding zorgt u voor een snelle en betrouwbare verbinding.