Site Loader
Frederique-constant

Sieraden komen altijd van pas en worden bijna door iedereen gedragen. Het draagt bij aan een verzorgde look en geeft een outfit de finishing touch mee. Als sieraden ontbreken, doet dit afbreuk aan de kleding. Het ziet er minder verzorgd uit, waardoor uw zo mooie outfit ook minder classy is. Zeker een horloge is een echte toevoeging aan een outfit. Het zorgt voor klasse en stijl, en, afhankelijk van soort horloge, geeft het een stoer effect. Horloges zijn er in alle soorten en maten en kunnen dan ook geheel op jouw voorkeuren aangesloten worden. Groot, klein, stoer, klassiek, leer, metaal en natuurlijk ook prijsklassen kunnen verschillen. Frederique Constant heeft een ruim aanbod aan horloges tegen een commerciële prijs.

 

De Zwitserse Frederique Constant

Het merk is al een tijd op de markt en vindt haar roots in Zwitserland. Echter is het merk wel opgericht door twee Nederlandse ondernemers. Zwitserland is hét land van kwaliteit van horloges en staat dan ook symbool voor veel kwaliteit. Begonnen en getogen in Zwitserland heeft het merk nu ook vele andere merken veroverd. Kwaliteit staat centraal en dat tegen een redelijke prijs. De horloges van het Zwitserse merk zijn ingedeeld in verschillende collecties. Iedere collectie heeft zo haar eigen kenmerken en specificaties. Zo kunt u deze volledig in uw eigen wensen aanschaffen. De collecties die het merk aanbiedt luiden als volgt: de classics, horological smartwatch, manufacture, de slimline, runabout en vintage rally. Iedere lijn heeft zijn naam te danken aan de horloges.

 

De collecties

Er zijn verschillende collecties die het merk Frederique Constant aanbiedt. In de classics zijn vooral de meestverkochte horloges gevoegd. De andere horloges zijn ingedeeld naar stijl. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een stoerder horloge, maar zijn er ook klassiekere sieraden mogelijk. Deze hebben bijvoorbeeld een dunnere band of zijn met meer details afgewerkt. U kunt dit perfect aansluiten bij uw eigen stijl.