Site Loader

Over ons

Op 1 maart 2004 namen Anton en Jolina een restaurant over na elkaar te hebben gevonden en deelden al vanaf het begin de liefde voor het horecavak. Door de juiste aanpak is het bedrijf in razendsnel tempo gaan groeien en heeft het zich uitgebreid naar een feestlocatie in Krimpenerwaard en nog veel meer. Door de jaren heen hebben wij fors geïnvesteerd in het uitbreiden van ons bedrijf wat heeft geleid tot nieuwe voertuigen, aanhangers, personeel en locaties. Dit heeft geleid tot een volle agenda en verzorgen nu de mooiste bruiloften, verjaardagen en nog veel meer.

Feestlocatie in Krimpenerwaard

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een prachtige feestlocatie in Krimpenerwaard. Met 2 prachtige zalen kunnen wij u helpen met het verzorgen van de mooiste feesten. Onze ruiterzaal biedt plaats voor zo’n 220 man en onze andere zaal voor zo’n 75. We ontzorgen u van de gehele catering en bedienen onze gasten op een klantvriendelijke manier en houden graag een praatje!

Onze gastvrije medewerkers staan voor u klaar en komen dan ook zo snel mogelijk met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken hoe wij u kunnen helpen met het organiseren van een onvergetelijk feest bij onze feestlocatie in Krimpenerwaard.

Service

Onze jarenlange ervaring leidt tot succesvolle samenwerkingen en de mooiste feesten voor de grootste groepen. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen behouden wij graag goed contact. Mochten er zich toch problemen voordoen overleggen we graag met u wat de juiste oplossing is om de schade van het probleem te minimaliseren.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in een feestlocatie in Krimpenerwaard of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.