Site Loader

Over ons

Sinds onze beginjaren zijn wij specialist op het gebied van familie opvolging. Wij helpen tal van bedrijven met dit proces en zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Wij zijn samen met drie ondernemingen een onafhankelijk en modern bedrijf gelegen in Baarn. Wij zijn gespecialiseerd in veel uiteenlopende dienstverlening aan het MKB+. Al onze ondernemingen hebben dezelfde visie waardoor wij onze kennis over deze 3 verdelen.

Familie opvolging

Naast geld spelen familieverhoudingen hier ook in mee waardoor zowel de zakelijke en emotionele aspecten belangrijk zijn. Met jarenlange kennis van de markt weten wij als geen ander hoe wij onze klanten kunnen helpen met familie opvolging van hun bedrijf. Dit moet allemaal op rolletjes lopen omdat je hier geen misverstanden in wilt maken. Familie opvolging is een langdurig proces waarin we samen kijken naar een geschikt familielid die het bedrijf zou kunnen opvolgen.

We bespreken al uw wensen en gaan aan de hand daarvan kijken wat alle mogelijkheden zijn die het meest aan uw wensen voldoen. Onze specialisten houden met alle factoren rekening waardoor u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. We komen graag met u in contact om kennis te maken en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het fijn vinden om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit goed na te leven middels onze kennis en ervaring. Ons team staat voor u klaar en helpen u graag op weg.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf die u helpt met familie opvolging, neem dan snel contact met ons op zodat wij u zo snel en vakkundig mogelijk kunnen helpen.