Site Loader

Al de hele tijd het idee gehad in je hoofd om ook nog een barista te huren voor op je evenement? En of dat een goed idee is! Door een barista in te huren geeft het net even die extra toevoeging aan je evenement. Bijna iedereen wordt blij van een heerlijke kop koffie, een carpaccio of een mooie latte art. En dat is niet het enige wat we aanbieden, wanneer er gasten zijn die liever een kop thee willen of een lekkere smoothie, kunnen we dit met alle liefde voor hen bereiden. Wil jij graag een barista huren? Wij hebben barista’s in de mooiste soorten en kleuren, dus ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact met ons op.

Onze ervaring

Wij hebben al 15 jaar ervaring met het concept ‘barista huren’. In 2006 zijn we begonnen, met als doel de koffiebeleving te optimaliseren. Nu een aantal later zijn we uitgegroeid tot één van de grootste koffie specialisten in Nederland. Met een ervaren team aan barista’s, geven we jouw en je gasten een onvergetelijke beleving op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, of op een leuk festival! Naast onze koffie bieden wij ook over heerlijke smoothies aan, met vers fruit en verse fruitsappen. De smoothies zijn perfect als je gasten opzoek zijn een verfrissend drankje!

Alle mogelijkheden van een barista huren

Bij een barista denk je vaak alleen maar aan koffie, maar het is veel meer dan dat. Je krijgt namelijk niet alleen een barista die heerlijke koffie maakt, maar daarbij zijn ze ook nog eens een fantastische bartender en gastheer. Word jij nou reuze enthousiast hiervan en ben je ervan overtuigd dat een barista de toevoeging is voor op jouw evenement of festival? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken, waardoor we voor jouw en je gasten de lekkerste koffie of thee kunnen serveren.