Site Loader

Over mij

Al op jonge leeftijd ontdekte Henk Helmantel dat er veel kan rondgaan in de gedachte van mensen. Hij vond het opmerkelijk dat mensen veel verschillende reacties gaven bij het geven van een klein compliment. Na het afronden van de middelbare school en het vervullen van de dienstplicht koos hij ervoor om zich te specialiseren als psycholoog. Hij wilde maar 1 ding, en dat was het worden van een gewaardeerd psycholoog in Amersfoort.

Tijdens het volgen van de opleiding aan de pedagogische academie dat vooral de psychologie achter de mens hem boeide. In 1989 studeerde hij af aan de Rijksuniversiteit Utrecht waarin hij de opleiding orthopedagogiek volgde en ronde in 1992 de opleiding klinische psychologie af.

Psycholoog in Amersfoort

Middels de jarenlange ervaring richten wij ons op de behandeling van kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Omdat mensen er nou eenmaal niet van houden om over zichzelf te praten mag je een vertrouwenspersoon meenemen. Wanneer wij denken dat je beter terecht kunt bij een andere psycholoog, beschikken wij als psycholoog in Amersfoort over de mogelijkheid om je door te verwijzen naar collega’s. Echter doen we er alles aan om jou de juiste behandeling te verzorgen. Als psycholoog in Amersfoort kenmerken wij ons door onze kleinschaligheid en persoonlijke omvang met onze cliënten.

Onze aanpak

Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we kennis en bekijken we waarom je hier zit. Daarna gaan we structureel aan de slag en zorgen ervoor dat je zonder tegenzin langs komt. Een persoonlijk belletje of een appje is bij ons niet bijzonder, we vinden het belangrijk om elkaar ook formeel te spreken.

Contact

Zoek je een psycholoog in Amersfoort of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel verder kunnen helpen en je mogelijk van advies kunnen voorzien.