Site Loader

Waarom ze noodzakelijk zijn

Of we nu op het werk zijn, boodschappen doen of op de bank liggen, we hebben vrijwel altijd een beeldscherm bij ons. Ongemerkt zitten we er veel te veel achter wat kan leiden tot schade aan de ogen of andere fysieke en psychische problemen. Beeldschermbrillen ontzorgen werknemers problemen met de ogen en zorgt ervoor dat ze ongestoord hun werk kunnen doen waar het vanzelfsprekend is dat zij 8 uur per dag achter bijvoorbeeld een computer zitten. We komen graag met je in contact om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Problemen door teveel blauwlicht

Melatonine, een stofje in de hersenen dat ervoor zorgt dat je slaperig wordt. Deze stof wordt snel afgeremd wanneer je teveel in contact komt met blauwlicht, zoals een beeldscherm. Onze beeldschermbrillen beschikken over een blauwlichtfilter wat ervoor zorgt dat jouw werknemers niet in aanraking komen met klachten door teveel blauwlicht dat wordt veroorzaakt op de werkvloer.
Wanneer dit wel het geval is kunnen werknemers vervelende fysieke en psychische problemen krijgen zoals vermoeide ogen, hoofdpijn, moeite met kijken in de verte, pijnlijke ogen en nog veel meer. Uiteraard wil je dit als werkgever voorkomen en je werknemers de juiste werkplek aanbieden.

Hoe wij je ontzorgen van deze noodzakelijke ingreep

Sinds 1934 zijn wij verantwoordelijk voor het beschermen van werknemers en weten middels onze flexibele en efficiƫnte aanpak tal van bedrijven en werknemers te ontzorgen door het op maat maken en leveren van beeldschermbrillen. Door een precieze werkwijze weten wij kwaliteit producten te leveren waardoor de klanttevredenheid hoog blijft.

Neem contact met ons op!

Mocht je beeldschermbrillen willen aanschaffen voor jou en je werknemers of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar mogelijk van advies kunnen voorzien.