Het is altijd vervelend om autoschade te hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een barst in de ruit is dan ook al snel gemaakt. Naast het feit dat het er niet mooi en professioneel uit ziet kan het ook gevaarlijk zijn voor u maar ook uw medeweggebruikers. Wanneer u autoschade in Alphen aan den Rijn hebt opgelopen is het verstandig om er zo snel mogelijk naar te laten kijken zodat u weer zo snel en verantwoordelijk de weg op kan! Ons schadeherstel team staat voor u klaar en helpt u met alle plezier!

Diensten

Een sterretje in de ruit kan al snel uitbarsten tot een grote scheur en kan gevaarlijk zijn. We helpen u graag verder met het herstellen van uw ruitschade en overige schade zoals blik, lak en bumperschade. Ons schadeherstelteam is al jarenlange gespecialiseerd in het herstellen van schade en weten wat ze doen. Alle zichtbare schade kunnen wij herstellen. Als u kleine autoschade in Alphen aan den Rijn hebt opgelopen herstellen we dit binnen een dag, omdat we begrijpen dat u de auto niet lang kan missen.

Service

Al meer dan 30 jaar zijn wij een bekend begrip wat betreft autoschade in Alphen aan den Rijn. Klanten komen altijd terug door onze kwaliteit service. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen andere wat onze klanten van ons verwachten en weten hier dus ook goed op in te spelen. Goed contact vinden wij erg belangrijk om de klant op de hoogte van de situatie te laten zijn zodat hij of zij weet waar ze aan toe zijn. Om de beste service aan onze klanten te bieden, zorgen wij ook voor ons personeel. Ons schadeherstel team scheidt afvalstoffen, voeren deze af en recyclen dit weer. Ook doen wij aan uitdeuken zonder spuiten.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u vakkundig te woord kunnen staan.