Site Loader

Het huren van een thee bar is vanuit alle opzichte een leuk idee voor elk evenement. Het voegt niet alleen een fijne en gezellige sfeer toe aan jouw evenement, het is ook nog eens heel erg lekker. Met ons gevarieerde aanbod in thee, schotelen onze bartenders jouw gasten de lekkerste soorten thee voor. Denk hierbij aan verse thee, thee cocktails of luxe thee variaties. Je kan het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk met onze thee bar! Ben jij er nou van overtuigd dat onze thee bar perfect zal passen bij jouw event? Neem dan gerust contact met ons op.

Luxe thee bar

Naast onze thee bar met heerlijke soorten thee, kun je ook onze luxe thee bar huren. Hier serveren wij bijzonder smaakvolle melanges, bijvoorbeeld een biologische chai thee, een volle zwarte thee met gedurfde specerijen.

Gevarieerde thee cocktails

Als extra aanvulling op onze luxe thee bar, kunnen je gasten genieten van de smaakvolle thee cocktails. De cocktails zijn vers bereid door onze bartenders, met alle ingrediënten naar wens. Denk aan vers fruit en veel gezonde fruitsappen. Ook kunnen de gasten er zelf voor kiezen of ze de thee cocktail met of zonder alcohol willen.

Verse ijs thee vanuit onze thee bar

Als laatste staan we bekend om onze heerlijke ijsthee. Met onze ijsthee bar vallen we extra op tussen ander kraampjes op het evenement, daarbij is onze thee bar voor zien van een LCD TV waarmee jij je bedrijf kan presenteren en dus precies kan laten zien wat je de bezoekers wil laten weten! Terwijl ze ondertussen kunnen genieten van een heerlijke verse ijsthee, bereid door onze ervaren bartenders. De ijsthee is precies het gene waar je gasten naar opzoek zijn op een warme zomerdag. Met veel vers fruit en ijsblokjes creëren we een verfrissend drankje.